01

ISO 27001:2022 és ISO27002:2022 Tanácsadói feladatok

Az ISO 27001 az a nemzetközi szabvány, amely leírja az ISMS (információbiztonsági irányítási rendszer) legjobb gyakorlatát. Világszerte elismert, mint a legátfogóbb megoldás a fokozott kiberbiztonsági védelem kiépítésére.

A szabvány 2022 októberében frissült, és maximum 3 éves türelmi időszakot adott a régi ISO27001:2013 szabvány szerint tanúsított szervezeteknek az áttérésre. Ez az idő soknak tűnik, de az új szabvány teljesen újrastruktúrálta az audit követelményeket. Gyakorlott tanácsadóink, és auditoraink segítséget adnak az áttérésre vagy az új ISMS rendszer bevezetésére, és akár 99%-os garanciát vállalunk a sikeres tanúsításra. Ezen kívül az alábbi megoldásokkal is tudunk segíteni a felkészítésben:

  • GAP elemzés – Szakértői véleményt kaphat a megfelelőségi hiányosságokról és arról, hogy mit kell tennie a tanúsítás megszerzéséhez.
  • FastTrack™ – Érje el az ISO 27001 tanúsítási szintet mindössze három hónap alatt (csak kis szervezetek számára).
  • Belső ellenőrzés – Auditoraink próba audit során feltárják a hiányos folyamatokat, evidencia hiányokat, ami egy tanúsítás során eredménytelenséghez vezethet.
  • Felügyelt szolgáltatás – Bízza ránk az ISMS kezelését és karbantartását, miközben vállalkozása zökkenőmentes működésére összpontosít.